Dr. Martens’ Showroom: Sustainable statement

Het Britse schoenenmerk Dr. Martens heeft samen met XCLSV360 een radicale showroomtransformatie ondergaan.

Samen met Dr. Martens hebben we een werkruimte en showroom in één gecreëerd, die de essentie van het merk weerspiegelt, creativiteit stimuleert en duurzaamheid omarmt. Een plek waar het Dr. Martens team dagelijks wordt geïnspireerd om nieuwe winkel- en productstrategieën te ontwikkelen.

Vanuit concept tot aan de uiteindelijke productie hebben we bewust nagedacht over materiaalkeuze, functie en gebruik. In bijna alle inrichtingselementen zijn oude Dr. Martens schoenen verwerkt.

Deze werk- en showroomtransformatie is voor Dr. Martens een grote stap vooruit. Een sustainable statement, waarmee wij hopen dat dit andere merken ook inspireert om duurzaamheid en innovatie te omarmen.